Lelkigondozás

Ha összekuszálódtak a dolgok, ha nehezen találja a kivezető utat
és nincs kapaszkodója!

A veszprémi Családpasztorációs Iroda, a Remény Forrás Egyesülettel karöltve, segítséget kíván nyújtani az átmeneti lelki gondokkal, problémákkal, elakadásokkal küzdők számára. Bármely életszakaszban, életfordulón kerülhetünk olyan élethelyzetbe, kapcsolati válságba, feldolgozhatatlan konfliktusba, amin saját erőforrásból már nem tudunk túl lendülni. Az önmagunkhoz való viszonyunk is sérülhet és eljöhet az a pillanat, amikor azt érezzük, ELÉG! A negatív érzelmeink belülről mardosnak, erőnket és az energiánkat szívják. Akár évek óta hordozhatunk sérelmeket, és sebzettségünk nem hagy élni és önmagunk lenni. Az érzelmileg feldolgozatlanul maradt állapotok testi tünetekben jelezhetik az elakadásunkat. Ne várjuk meg ezt a pontot, tegyünk a lelki egészségünkért, előzzük meg a lelki gondjaink súlyosbodását és annak következményeit.
A hitünkben is kerülhetünk válságba, a meglévő hitrendszereink is lehetnek gátak a lelki fejlődésünkben és az önmagunkra találásunkban. Erről sokszor végképp nincs kivel beszélni, ezt megosztani és ez ott feszülhet bennünk és nem merjük feltenni a kérdéseinket. A mentálhigiénés lelkigondozói kísérés, az egészséges lelki élet kialakítására és megtartására nyújt őszinte, megértő, támogató jelenlétet. Ha önmagunkért, lelki egyensúlyunk helyreállításáért teszünk, akkor a Kapcsolataink gyógyulásért teszünk, ami átszövi egész életünket.
A kibillent lelki egyensúlyban, elakadásban, vagy krízisben lévők számára segítséget nyújt szolgálatunk, képzett szakembereink által. Az első lépés a legnehezebb, segítünk áthidalni! Merj segítséget kérni, ha úgy érzed nincs embered és magadra maradtál a problémáddal!

Amire lehetőség van szakemberink által:

– Párterápia
– Családterápia
– Egyéni terápia pszichológus szakemberrel
– Egyéni mentálhigiénés lelkigondozás
– Vezetett, önismereti úton való kísérés (egyéni ill. csoportos formában)
– Lelkigogondozás kiscsoportban (veszteség ill.gyászfeldolgozás)

Érdeklődés és időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken:
+36 30 872 4413
mentallelkigondozo@gmail.com

MEGTANÍTOTTAM HALLGATNI A
LELKEM, ÍGY BÉKÉT SZEREZTEM NEKI. (Zsolt.131,2)

LELKIGONDOZÓINK ELÉRHETŐSÉGE A KÉPRE KATTINTVA: