Fotóalbum

Őszi randevú (Gizella Hotel)

Immáron sokadik éve, őszről-őszre megrendezésre kerül a Veszprémi ÉrsekségCsaládpasztorációs Irodájának kedves és fontos alkalma, az Őszi randevú.2022. november 19. napján, egy borongós, esős őszi napon gyűltek össze aházaspárok, hogy az Őszi randevú keretein belül egymásra figyeljenek, kicsitmegálljanak és együtt ünnepelhessék házasságukat. Rendezvényünk helyszínéül azelmúlt évekhez hasonlóan idén is a Gizella Hotel és Étterem szolgált. Eseményünketa Királynék földjén elnevezésű projekt is…

Főegyházmegyei családi napok 2022 Június 22-26.

A Rómában zajló Családok X. világtalálkozójához kapcsolódva került megrendezésre a Családi napok rendezvény sorozat. Szerdától-szombatig minden nap programok egész sora várta a Veszprémi Érseki Főiskolán az ide látogatókat. Minden korosztály megtalálhatta a számára vonzó lehetőséget. FOTÓALBUM MEGTEKINTÉSE ITT!!

Nagyböjti lelkigyakorlat Csaba testvérrel

Nagyon nagy ajándékban részesültek azok, akik részt vettek a Caritas, és a Családpasztoráció közös lelkigyakorlatán. Az ajándék pedig maga Csaba testvér volt. Lebilincselő, erdélyi nyelvezettel átszőtt beszédeivel mindenkit magával ragadott. Mi az ami Csaba testvérben különleges? A szórakoztató, de még is nagyon mély tartalmakat hordozó beszédei. Ez az Ő titka, amivel a Jó Isten megáldotta. FOTÓALBUM MEGTEKINTÉSE ITT!!

Házasság ünnepe (Megyeháza)

Végre ismét együtt ünnepelhettek a házaspárok a Megyeháza dísztermében. Sajnos a covid miatt a tavalyi esztendőben erről az alkalomról le kellett mondanunk. Pedig ez az ünnep nagyon fontos, hiszen felhívja a figyelmet a házasságra, annak szépségére, és nem utolsó sorban szentségi mivoltára.

NEK Családinap

A FOTÓALBUM IDE KATTINTVA NYITHATÓ MEG!! A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik fontos helyszíne volt a Margitsziget, ahova szeptember 11-én, szombaton kifejezetten a családokat várták színes programkínálattal. A Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája közös zarándoklatot hirdetett, melyre több lelkes család fogadta el a meghívást és indult útnak szombat kora reggel Budapestre a számukra lefoglalt vasúti kocsiban. Az összetartozásunkat az Érsekség által biztosított…

Családok zarándoklata Szent József nyomán

A Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája 2021. június 5-én szombaton szervezett a családok számára Szent József nyomán címet viselő zarándoklatot, amely a balatonfüredi Koloska-völgy és a veszprémfajszi pihenőpark közötti útvonalat érintette. FOTÓK MEGTEKINTÉSE IDE KATTINTVA!!!